Alles Over Oxymetholone: Van Dosering Tot Bijwerkingen

Alles Over Oxymetholone: Van Dosering Tot Bijwerkingen

Anadrol staat erom gekend om hoofdpijn te veroorzaken bij sommige mensen. Experimenteren door de dosering te verlagen kan invloed hebben op de kans op hoofdpijn en hoe erg de hoofdpijn is. In meer ernstige gevallen kan ook migraine ontstaan en is dus zeker een factor om te nemen in de beslissing welke dosering je kiest bij Anadrol om het op een comfortabele manier te gebruiken. Ik geef geen medisch advies, maar ik raad je aan om Anadrol te vermijden, tenzij je al een zeer ervaren steroïdengebruiker bent. Maar zelfs in dat geval is het de moeite waard om alternatieve, veiligere opties te overwegen.

Bijwerkingen Van Oxymetholone: Wees Voorbereid

  • Anadrol heeft ook nog eens extra nadelige effecten op de nieren bij gebruik op lange termijn.
  • Hoewel nog niet alle specifieke manieren waarop anabole steroiden hun effecten bereiken zijn ontdekt, zorgen ze allemaal in meer of mindere mate voor een toename in spiermassa.
  • Anadrol is zeer effectief om snel spiermassa en kracht te winnen, maar tegelijkertijd is het het meest belastend voor de lever.
  • Dus als je maximale eetlust wilt wanneer je Anadrol gebruikt, blijf dan een dosering van minder dan 150mg hanteren en bij voorkeur rond de 100mg per dag.

Niet alleen voor de schade dat deze steroïde veroorzaakt, maar ook omdat er geen positieve effecten zijn aan een langere kuur houden. In plaats daarvan, worden beter andere steroïden gebruikt om verder te bouwen op de vooruitgang die geboekt is met Anadrol. Het is dus van cruciaal belang dat het goed werkt in synergie met andere steroïden en dat is gelukkig wel het geval.

Sustanon 250 Ontcijferd: Alles Wat Je Moet Weten

Een ervaren gebruiker zal Anadrol gebruiken om ofwel massaal te bulken op korte tijd of voor een zeer speciek chopping doel. Echter, als je Anadrol gebruikt voor de start van je bulking periode, dan is 100 mg per dag gedurende een periode van four tot 6 weken waarschijnlijk de beste keuze. Opnieuw in combinatie met dagelijks 1 mg Arimidex om bijwerkingen tegen te gaan. Bij Primobolan zijn geen further bijwerkingen, maar opgemerkt moet worden dat bijna alle anabole steroiden (ook Primobolan) ervoor zorgen dat je eigen productie van testosteron wordt geremd. Hierdoor krimpen je ballen tijdens de kuur en deze groeien na het einde van je kuur weer naar normale grootte. Dit impact kun je erg beperken door een nakuur van Nolvadex of Clomid te nemen.Bij het beoordelen van de winst in spiermassa is een normale dosis aangenomen.

Anadrol heeft ook nog eens further nadelige effecten op de nieren bij gebruik op lange termijn. Dit is een zeer snelwerkende steroïde en de meeste gebruikers zullen uitzonderlijk snel vooruitgang merken. Houd wel in gedachten dat hoewel de vooruitgang snel en krachtig is , het behouden een ander verhaal is en sterk afhankelijk is van de rest van je kuur met andere kwaliteit steroïden. Ik hoef daarbij niet te vertellen dat om deze winsten te behalen, je voldoende calorieën moet verbruiken.

Er is gespeculeerd dat Anadrol mogelijk de oestrogeenreceptor kan stimuleren zonder daadwerkelijk in oestrogeen te worden omgezet en dat is zo’n beetje de mest plausibele verklaring die we hebben gehoord. Soms kan het echter raar worden, zoals wanneer Oxymetholone werd gebruikt in studies om de reproductieve/menstruele cyclus van de vrouw te veranderen. Het feit dat Anadrol een aantal bijwerkingen veroorzaakt, is nooit echt in discussie geweest. Om te beginnen moet worden vermeld dat deze studie werd uitgevoerd op mensen met aids gerelateerde verval en dat ze juist meer dan eight steroiden bestellen kilo aankwamen, terwijl de controlegroep last had van gewichtsverlies en hogere mortaliteit. De duur van een Anadrol-kuur mag niet langer zijn dan four tot 6 weken vanwege het potentieel voor leverbelasting en andere bijwerkingen.

In principe zijn we bereid om Anadrol in een cyclus op te nemen, inclusief injecteerbare steroïden, maar geen andere 17aa-verbindingen. We zouden elke 6-weekse gebruik van deze samenstelling starten bij het begin van een cyclus, als een soort van “jumpstart” om snel voordelen te zien. Zoals eerder gezegd, zijn de bijwerkingen van dit medicijn echter geen grap, maar ze zijn eenvoudig te voorkomen en controleerbaar. Eén studie toonde zelfs heel weinig bijwerkingen aan voor patiënten die tot 100 mg Oxymetholone gebruikten. In het originele Underground Steroid Handbook (ondergrondse steroïden handboek) beschrijft Dan Duchaine dat hij het heeft gebruikt in doses tot 150mgs per dag.

Voor deze kuur, kun je met behulp van 50mg Anadrol per dag en 200mg Dianabol per week razensnel gigantische vooruitgang boeken. Eenmaal de andere steroïden beginnen te werken, rond four – 6 weken kan Anadrol gestopt worden. Na deze periode verminderen de effecten van Anadrol en is er dus weinig tot geen voordeel om je kuur te verlengen.

Als je goed lijkt te reageren, doe dan pas 50mg Anadrol op 100mg Dbol. Als behoud van hoog niveau van testosteron je prioriteit is, dan previous Dbol beter bij je omdat het de vrije testosteron verhoogt terwijl Anadrol dat niet doet. Maar Anadrol is gemakkelijk te combineren met testosteron steroïden om dit te verhelpen. Hoewel Anadrol niet vaak ingezet wordt om te cutten, kan het nog steeds nuttig zijn voor degenen die weten wat ze doen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *